• Over ons

  Wij zijn Peter Rohmer (1961) en Valérie van Reede (1970). Plek onder de Bomen is in 2012 ontstaan vanuit de wens om duurzamer en meer zelfvoorzienend te leven. Hier wonen wij in ons zelfgebouwde huis en werken in de tot trainings- en coachingsruimte omgebouwde stallen. Voor de bouw hebben we onder andere bomen van ons terrein en tweedehands materialen gebruikt.

   

  Wij zijn beiden werkzaam als senior coach, trainer en therapeut en hebben jarenlange ervaring in het bedrijfsleven. Wij gebruiken onder andere methodieken zoals systemisch werk, enneagram, (team)coaching, meditatie, ademwerk en leiderschapsontwikkeling.

   

  In november 2021 zijn wij begonnen met de aanleg van een voedselbos. Met de aanleg van het voedselbos willen we vooral een bijdrage leveren aan het faciliteren van de biodiversiteit die wereldwijd enorm onder druk staat. Ook is het voedselbos een plek die laat zien hoe diversiteit de natuur verrijkt en een vruchtbare bodem biedt aan hele diverse fauna en flora. Gelet op dit laatste zien wij het voedselbos als een mooie metafoor waar wij mensen veel van kunnen leren. Het voedselbos is een plek waar mensen van diverse achtergronden met elkaar kunnen samenkomen om elkaar te ontmoeten en een actieve bijdrage te leveren aan het onderhouden van het voedselbos. Het voedselbos en haar principes gebruiken wij ook in ons werk als begeleider van teams en organisaties.

   

  Wij voelen ons bevoorrecht over deze prachtige plek te beschikken en delen dit graag met anderen.

 • broken image