Return to site

Retraite in Presence

Eéndaagse retraite

· Retraite,Event

In de waan van alledag kunnen we de verbinding met onszelf verliezen. Werk, gezin, relatie(s) en “maatschappelijke” verplichtingen zorgen ervoor dat we op de automatische piloot door het leven gaan. Verstilling, vertraging en reflectie helpen om de verbinding met onszelf te herstellen, waardoor we meer rust, vertrouwen en ontspanning ervaren. Te midden van het ontwakende voedselbos en bosrijke omgeving, maken we ruimte om met vrije aandacht (presence) te zijn bij onszelf en daarmee onze eigen vruchtbare bodem te vergroten.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 11 mei 2024
Tijd: 10.00 - 17.00
Locatie: Poolserondweg 5, Putten

De retraitedag staat in het teken van ont-moeten en verbinden. Tevens biedt het de mogelijkheid om kennis te maken met presence en hoe wij dit gebruiken in onze trainingen, retraites en workshops. Naast lichaamswerk, meditaties en uitwisseling, is er ruimte om dieper in te gaan op individuele vraagstukken.

Kosten

We bieden deze dag aan voor het gereduceerde bedrag van € 75,-. Dit is inclusief koffie/thee, uitgebreide lunch & lekkers. Tijdens een gedeelte van de dag worden sfeerfoto’s gemaakt die o.a. worden gebruikt voor onze website.

Kom je samen? Bijvoorbeeld met je partner, collega, vriend/vriendin? Maak gebruik van de combiprijs van € 125,- voor 2 personen.

Voel je welkom! Meld je direct aan via de button.